Project-, proces- en programmamanagement

Binnen de gestelde kaders, buiten de kaders durven denken: dat is project- proces en programmamanagement bij Cleverland. Onze adviseurs zorgen ervoor dat jouw projecten efficiënt en planmatig beheerst worden, waarbij we rekening houden met jouw doelen, resultaten en ideeën.

Onze adviseurs maken de (menselijke) verbinding en begrijpen wat er speelt binnen jouw organisatie. Ze vragen door, zodat alle ambities, doelen en verwachtingen binnen een project boven tafel komen.  Door onze creatieve aanpak, onze ervaring in een complexe projectomgeving weten wij, samen met het projectteam, unieke resultaten te behalen. Onze adviseurs zijn enthousiast, betrokken en beschikken over inlevingsvermogen en flexibiliteit. Volgens ons de succesfactoren van succesvol project- proces- en programmamanagement.

Cleverland ontzorgt en adviseert provincies, waterschappen en gemeentes. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Het vervullen van de rol projectmanager binnen het IPM-model;
  • Het bewaken van jouw doelen als programmamanager;
  • Het beheersen van jouw project door middel van het inzetten van verschillende systematieken, zoals het IPM-model, Prince2 en IPMA D;
  • Het planmatig beheersen en uitwerken van integrale projecten;
  • Het samen met belanghebbenden ontwikkelen van jouw ideeën in de rol van procesmanager of -begeleider.

Meer informatie

Heb jij binnen jouw organisatie te maken met een uitdaging op het gebied van project-, proces- en/of programmamanagement? Onze adviseurs denken graag mee. Neem vooral contact op met onze collega Suzan van Werkhoven.

Suzan van Werkhoven
Suzan van Werkhoven
Projectmanager & manager projectbeheersing