Optimalisatie ketensamenwerking bij Gemeente Alphen aan den Rijn

Huub Wirken, Douwe Schoonderwaldt en Mark Riepe adviseren en ondersteunen de gemeente Alphen aan den Rijn bij het optimaliseren van de ketensamenwerking binnen beheer, beleid en projecten openbare ruimte.  Zij fungeren daarbij als sparringpartner voor de bijbehorende verbeter- en ontwikkeltrajecten. 

Optimalisatie ketensamenwerking

Cleverland staat hierbij voor het op een verfrissende en creatieve manier creëren van blijvende waarde voor gemeente Alphen aan den Rijn.  Daarbij zijn we eigenwijs, vrij en ondernemend en ontwikkelen we producten, methoden en processen altijd vanuit de mens. Dit doen we vooral om plezier te hebben. Plezier in het inhoudelijk door ontwikkelen van de ketensamenwerking bij de gemeente Alphen aan de Rijn en vooral bij het werken met en voor de medewerkers van de gemeente Alphen aan de Rijn.

Daarbij passen wij de filosofie van de bekende Chinese wijsgeer Confucius in de praktijk toe:

“Vertel het me en ik zal het vergeten.
Leer het me en ik zal het onthouden.
Betrek me en ik zal het kunnen!”

Voor de uitwerking en uitvoering van het verbeter- en ontwikkeltraject maken we deze filosofie concreet door het toepassen van het zogenaamde 10-20-70 principe. 10% instructie, 20% intervisie & evaluatie en 70% persoonlijke begeleiding binnen de werksetting.