Assetmanagement

Een onmisbare schakel in de bijdrage aan een duurzame, leefbare toekomst en economische ontwikkeling: dat is assetmanagement. De gebouwde omgeving verbindt zich in de toekomst steeds meer met mens en natuur tot een integrale omgeving. Met deze visie zorgen onze assetmanagers voor een oplossing bij elk vraagstuk.

Dankzij ons doorzettingsvermogen (en omdat wij niet bang zijn voor uitdagende vraagstukken) lukt het onze adviseurs om tegenstrijdige belangen en ongestructureerde situaties te stroomlijnen naar een uitvoerbaar perspectief. Met als einddoel een tevreden klant, een helder beleid en ondersteuning bij de operationele uitvoering.

Cleverland ontzorgt en adviseert waterschappen, gemeentes en provincies. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit:

  • Het vertalen van de praktijk voor en naar beleidsniveau, waarbij wij het organisatieadvies en implementatietrajecten verzorgen
  • Het maken van een analyse van coalitie- en bestuursakkoorden en de vertaling naar (bestuurlijke) doelen, strategie en beleid
  • Het ontwikkelen van een voorspellend vermogen voor het sturen op prestaties, kosten en risico’s
  • Het opstellen van instandhoudingsadvies- en plannen

Meebouwen aan uw organisatieontwikkeling en verzorgen van opleidingen op het gebied van assetmanagement

Meer informatie

Hebt u binnen uw organisatie te maken met een uitdaging op het gebied van assetmanagement? Onze adviseurs assetmanagement denken graag mee. Neem vooral contact op met onze collega Douwe Schoonderwaldt.

Douwe Schoonderwaldt
Douwe Schoonderwaldt
Senior adviseur assetmanagement & lid managementteam