Senior adviseur verkeer en mobiliteit

Klein en hecht, dat is ons team verkeer en mobiliteit. Samen met onze omgevingsadviseurs en ingenieurs zijn wij hard aan de weg aan het timmeren om mobiliteit binnen onze organisatie én binnen de sector op de kaart te zetten. En met succes, het werk neemt toe. Er is dus ruimte voor een adviseur verkeer en mobiliteit die mee wil bouwen met het team én zich natuurlijk in wil zetten op onze mooie projecten.

Uiteraard bezit je als adviseur verkeer en mobiliteit  ruime kennis en ervaring op het gebied van mobiliteit. Je hebt ervaring met het zelfstandig schrijven en leiden van adviesprojecten. Jij adviseert onze opdrachtgevers bij inhoudelijke vraagstukken, verwoordt de resultaten van onderzoeken en verzorgt presentaties voor de opdrachtgever.

In projecten waarin communicatie, burgerparticipatie en politiek een rol spelen, weet je hoe de hazen lopen en handel je naar de mogelijkheden. Je ziet een uitdaging in zowel adviesprojecten als ondersteuning van de opdrachtgever op de werkvloer. Jouw ervaring en eventuele specialismen benut je in projecten die van onze opdrachtgevers komen. Maar uiteraard ook in projecten die je zelf genereert!

Wat het werken bij Cleverland echt onderscheidend maakt, is dat je meehelpt aan het opbouwen van het bedrijf. We hebben de ambitie om meer projecten te draaien. Jij hebt ideeën hoe we dat voor elkaar gaan krijgen en wat ervoor benodigd is om dat goed te managen. De basis is binnen ons bedrijf op orde, maar je komt zeker niet in een gespreid bedje. Je bent avontuurlijk ingesteld en vindt het een uitdaging om dit bedje elke dag een stukje beter te maken.
 

Jij past bij Cleverland als..

Mensen en dan vooral jouw collega's zich bij je thuis voelen door jouw open karakter. Je hebt een goed gevoel voor humor en vindt samenwerken belangrijk. Je bent klantgericht en weet hoe jij jezelf en ons bedrijf kunt presenteren bij een opdrachtgever. Je bent ondernemend en weet van aanpakken, waardoor jij het vermogen hebt om zelfstandig projecten te trekken. Verder voldoe jij aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde relevante HBO-opleiding (bijvoorbeeld verkeerskunde of verkeerstechniek)
 • Je hebt minimaal 10 jaar ervaring in advisering in projecten op het gebied van verkeer en mobiliteit
 • Je hebt een passend netwerk in Nederland op het gebied van verkeer en mobiliteit. Een netwerk in de omgeving Utrecht, Zuid-Holland of het zuiden van Nederland is een pré
   

Dit is Cleverland

Cleverland is een ingenieurs- en adviesbureau van de nieuwe stempel. Waar veel bureaus gebaande (denk)paden bewandelen, durven Cleverlanders anders te denken en anders te doen door hun creativiteit en flexibiliteit in te zetten. Onze collega’s, in totaal ongeveer 45, werken in verschillende vakgebieden en voor verschillende opdrachtgevers binnen het ruimtelijke domein. Wat ons bindt, naast het anders durven doen, is onze ambitie om de buitenruimte elke dag mooier, leuker en duurzamer te maken.
 

En dit krijg je van ons terug

Wij geloven erin dat talent de vrijheid en de ruimte moet krijgen om buiten kaders te denken. Dat we, door vindingrijk en nieuwsgierig te zijn, steeds betere oplossingen voor onze opdrachtgevers vinden. Maar we geloven vooral in jouw kwaliteiten en jouw vermogen om zelf je manier van werken en agenda te bepalen. Dat betekent dat je werk gaat doen waar jíj helemaal in op kunt gaan, met de vrijheid om zelf te ondernemen. 

Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Daarvoor geven we alle ruimte en ondersteuning. Maar we vinden vooral dat werk leuk moet zijn; daarom vinden we humor, eigenwijsheid, en nieuwsgierigheid misschien nog wel belangrijker. Maar bovenal krijg je van ons een plek waar jij je ruimte hebt om jezelf te zijn.

Naast een fantastische werkomgeving mag jij het volgende verwachten: 

 • Een salaris tussen de €4.600,- en €6.000,- bruto op basis van 40 uur. De hoogte van je salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ontwikkeling staat centraal, natuurlijk ook in je salaris. Je salaris groeit naarmate jij groeit
 • Een goede pensioenregeling van Zwitserleven
 • Een vast contract
 • Een laptop en telefoon zodat jij overal je werk goed kunt doen
 • Een jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten
 • De mogelijkheid om jouw mobiliteit op flexibele wijze te regelen, je krijgt een mobiliteitskaart van Shuttel en hebt de keuze voor een leaseauto en/of leasefiets

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van senior adviseur verkeer en mobiliteit bij Cleverland? Neem dan contact op met onze collega Kyra van den Heuvel.

Kyra
Kyra van den Heuvel
HR manager