Projectmanager integrale projecten

Als projectmanager integrale projecten ben jij, samen met één andere projectmanager integrale projecten de kartrekker van (middel)grote integrale projecten. Omdat de projecten toenemen zijn wij op zoek naar ondersteuning, zodat jullie dit samen uit kunnen bouwen.


Als projectmanager zorg jij van begin tot en met oplevering voor de integrale aansturing en coördinatie van het projectteam. Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en vertegenwoordigt onze organisatie tijdens de duur van het project.

Naast het uitvoeren van jouw rol als projectmanager help jij onze salesmanager mee om de juiste projecten aan te trekken. Je weet wat er speelt binnen de markt en hoe je hier op de juiste manier op in speelt. Tot slot weet jij het lastigste project op de juiste manier op te lossen en leg jij binnen no time je vinger op de zere plek.

Verder kun je in de rol van projectmanager denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Jij stuurt de multi-disciplinaire teams aan, waarbij je kosten, kwaliteit en tijd goed in de gaten houdt.
 • Jij rapporteert aan de opdrachtgever en overlegt tijdig over te maken besluiten of opschalingen
 • Jij adviseert de opdrachtgever in de initiatieffase en de projectvoorbereiding
 • Jij helpt mee met het voorbereiden van de projecten, bijvoorbeeld door middel van het opstellen van projectbrieven en projectcontracten.
 • Jij geeft leiding aan complexe projecten binnen de openbare ruimte, je stuurt de projectgroep aan en eventueel andere externe partners. Jij bewaakt de planning en het proces, het resultaat.
 • Je signaleert en lost eventuele knelpunten op
 • Jij zorgt voor een hoge kwaliteit met behulp van voortgangsrapportages, evaluaties en door middel van het toetsen van het eindresultaat op de vooraf gestelde doelen.
 • Hebt oog voor het welzijn van je projectteam en de omgeving van het project 
   

Jij past bij Cleverland als… 

Jij niet persé meteen in een kant en klare organisatie binnen hoeft te wandelen. Je vindt het leuk om mee te denken met processen en manier van aanpak en naast jouw technisch inhoudelijke bijdrage zie jij het ook als een uitdaging om samen met ons de juiste koers te bepalen. Jij bent iemand die graag met anderen samenwerkt en daardoor op de juiste manier op alle verschillende niveaus kunt communiceren. 

Door jouw jarenlange ervaring weet jij inmiddels wat elk project nodig heeft en door jouw analytische en kritische blik weet jij elk project tot een goed einde te brengen.

Verder:

 • Heb jij een afgeronde opleiding, bijvoorbeeld civiele techniek
 • Heb jij minimaal 15 jaar werkervaring binnen de branche, bijvoorbeeld bij een ander ingenieursbureau
 • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit
 • Je hebt ervaring met gebiedsontwikkeling, zowel in stedelijk als landelijk gebied
 • Je hebt ervaring met het werken met een IPM-team
 • Je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden


Dit is Cleverland

Cleverland is een ingenieurs- en adviesbureau van de nieuwe stempel. Waar veel bureaus gebaande (denk)paden bewandelen, durver Cleverlanders anders te denken en anders te doen door hun creativiteit en flexibiliteit in te zetten. Onze collega’s, in totaal ongeveer 45, werken in verschillende vakgebieden en voor verschillende opdrachtgevers binnen het ruimtelijke domein. Wat ons bindt, naast het anders durver doen, is onze ambitie om de buitenruimte elke dag mooier, leuker en duurzamer te maken.
 

Wat krijg je van ons terug

Wij geloven erin dat talent de vrijheid en de ruimte moet krijgen om buiten kaders te denken en om eigenwijs te zijn. Dat we, door vindingrijk en nieuwsgierig te zijn, steeds betere oplossingen voor onze klanten vinden. Maar we geloven vooral in jouw kwaliteiten en jouw vermogen om zelf je manier van werken en agenda te bepalen. Dat betekent dat je werk gaat doen waar jíj helemaal in op kunt gaan, met de vrijheid om zelf te ondernemen. 

Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Daarvoor geven we alle ruimte en ondersteuning. Maar we vinden vooral dat werk leuk moet zijn; daarom vinden we humor, eigenwijsheid, en nieuwsgierigheid misschien nog wel belangrijker. Maar bovenal krijg je van ons een plek waar jij je ruimte hebt om te zijn die je wil zijn.

Naast een fantastische werkomgeving mag jij het volgende verwachten:

 • Een vast contract
 • Een salaris tussen de €5.600,- en €7.828,- op basis van een 40-urige werkweek. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een goede pensioenregeling van Zwitserleven
 • De mogelijkheid om jouw mobiliteit op flexibele wijze te regelen, je krijgt een mobiliteitskaart van Shuttel en hebt de keuze voor een leaseauto en/of leasefiets
 • Een laptop en telefoon zodat jij overal je werk goed kunt doen
 • Een jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van projectmanager integrale projecten bij Cleverland? Neem dan contact op met onze collega Kyra van den Heuvel.

Kyra
Kyra van den Heuvel
HR manager & lid managementteam