Contractmanager

Als contractmanager ben jij onderdeel van ons advies én IPM-team. Dit team bestaat uit 20 medewerkers, van junior tot senior die zich verspreiden over onze locaties Barendrecht en ’s-Hertogenbosch. Wil jij samen met je collega’s en onze opdrachtgevers op zoek naar de beste oplossingen voor hun projecten?


Als contractmanager vervul jij een advies rol in verschillende projecten, die variëren in complexiteit. Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van de contractdoelen en ziet toe dat de contractafspraken worden nageleefd. Je evalueert de contractprestaties en adviseert de opdrachtgever. Jij bent sterk in het schakelen op verschillende niveaus, hierdoor zorg jij ervoor dat bij zowel een groot als kleiner project precies de juiste weg gevolgd wordt.

Heb jij naast ervaring als contractmanager ook ervaring als manager projectbeheerser, of wil je hier ervaring in krijgen dan is het mogelijk om beiden rollen bij ons te bekleden.

Jij past bij Cleverland als… 

Jij oprechte nieuwsgierigheid hebt en het leuk vindt om in een echt mensenbedrijf te werken. Jij bent accuraat en beschikt over een goede helicopterview. Je werkt graag samen en bent communicatief in staat om op alle niveaus de juiste snaar te raken. Je bezit overtuigingskracht en bent zelfverzekerd in jouw rol.

En verder:

  • Je hebt HBO werk en -denkniveau
  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen de ruimtelijke omgeving en infrastructuur, waarvan minimaal 5 als contractmanager
  • Jij voelt je verantwoordelijk voor je vakgebied en brengt dit graag over aan anderen
  • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit


Dit is Cleverland

Cleverland is een ingenieurs- en adviesbureau van de nieuwe stempel. Waar veel bureaus gebaande (denk)paden bewandelen, durven Cleverlanders anders te denken en anders te doen door hun creativiteit en flexibiliteit in te zetten. Onze collega’s, in totaal ongeveer 45, werken in verschillende vakgebieden en voor verschillende opdrachtgevers binnen het ruimtelijke domein. Wat ons bindt, naast het anders durver doen, is onze ambitie om de buitenruimte elke dag mooier, leuker en duurzamer te maken.
 

Wat krijg je van ons terug

Wij geloven erin dat talent de vrijheid en de ruimte moet krijgen om buiten kaders te denken en om eigenwijs te zijn. Dat we, door vindingrijk en nieuwsgierig te zijn, steeds betere oplossingen voor onze klanten vinden. Maar we geloven vooral in jouw kwaliteiten en jouw vermogen om zelf je manier van werken en agenda te bepalen. Dat betekent dat je werk gaat doen waar jíj helemaal in op kunt gaan, met de vrijheid om zelf te ondernemen. 

Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Daarvoor geven we alle ruimte en ondersteuning. Maar we vinden vooral dat werk leuk moet zijn; daarom vinden we humor, eigenwijsheid, en nieuwsgierigheid misschien nog wel belangrijker. Maar bovenal krijg je van ons een plek waar jij je ruimte hebt om te zijn die je wil zijn.

Naast een fantastische werkomgeving mag jij het volgende verwachten:

  • Een vast contract
  • Een salaris tussen de €4.500,- en €6.500,- op basis van een 40-urige werkweek. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • De mogelijkheid om jouw mobiliteit op flexibele wijze te regelen, je krijgt een mobiliteitskaart van Shuttel en hebt de keuze voor een leaseauto en/of leasefiets
  • Een goede pensioenregeling van Zwitserleven
  • Een laptop en telefoon zodat jij overal je werk goed kunt doen
  • Een jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van contractmanager bij Cleverland? Neem dan contact op met onze collega Kyra van den Heuvel.

Kyra
Kyra van den Heuvel
HR manager