Clever verbinden

De adviseurs en ingenieurs van Cleverland kijken met een brede blik naar het totale speelveld van de openbare ruimte en wat daarin moet gebeuren. Van initiatief tot realisatie en instandhouding. We halen het allerbeste uit omgeving, mens en opgave en werken samen aan slimme, gedragen en toekomstbestendige oplossingen.

Tegelijkertijd zien we dat onze opgaves niet generiek zijn en elk een eigen ‘wereld’ hebben met een eigen specifieke context. Wij kennen daarom drie verschillende ‘werelden’: de stedelijke omgeving, infra-netwerken en het landelijk gebied.

De uitdagingen in deze werelden zijn anders en de onderlinge afhankelijkheid is soms groot. Wanneer wij actief zijn in de ene wereld, kijken we daarom ook naar de eventuele impact op de naastgelegen werelden. Zo erkennen én benutten we de complexiteit en zijn wij in staat om integrale opgaven te realiseren. Onze adviseurs zijn actief in deze werelden, zowel op het gebied van onderzoek en ontwerp, project- en procesbegeleiding en met de daadwerkelijke realisatie.