Inkoop

Op het gebied van inkoop kunnen wij jou de volledig, benodigde service verlenen en zijn wij jouw betrouwbare partner die je met inkooptechnische vraagstukken ondersteund en verder helpt. Professioneel opdrachtnemerschap staat bij ons voorop: wij staan klaar om je te helpen met jouw inkoopdoelen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw organisatie een professionele opdrachtgever wordt en blijft voor leveranciers.

Onze onderneming neemt jouw organisatie bij de hand en biedt ondersteuning bij inkoopwensen, -ambities en -doelen. Wij bieden onze kennis en ervaring aan om de benodigde inkoopcapaciteit voor een korte of langere periode aan te vullen of de organisatie naar een professioneel inkoopniveau te tillen. Maatwerk, flexibiliteit, accuratie en pragmatisch zijn onze toverwoorden om jouw organisatie helpen.

In onze organisatie hebben wij een vast team inkoopmedewerkers, die gepassioneerd en gestructureerd werken. Daarmee garanderen wij dat wij op het gebied van inkoop te allen tijde de dienstverlening naar jouw wensen kunnen inrichten. Natuurlijk gaan wij graag met je in gesprek om te achterhalen wat jouw wens is en welke stappen daarvoor nodig zijn.
 

Welke producten en diensten bieden wij aan?

Hierbij een voorbeeld van enkele producten en diensten die wij leveren en die wij op maat kunnen aanbieden:

  • Opstellen of reviewen van het inkoopbeleid;
  • Ontwikkelen en implementeren van tools, templates, formats en modellen t.b.v. uw inkoopbeleid;
  • Opstellen of reviewen van inkoopstrategieën;
  • Opstellen of reviewen van aanbestedingsdocumenten, zoals inkoopleidraden en overeenkomsten;
  • Consensus overleggen organiseren en begeleiden;
  • Gunningsdocumenten opstellen of reviewen;
  • Adviseren over inkoopvraagstukken;
  • Analyseren van inkoop- en contracteringskeuzes;
  • Ondersteunende inkooptrainingen verzorgen.

We maken graag kennis met jouw organisatie en medewerkers. Met elkaar komen wij tot de juiste mate van intensiviteit in onze samenwerking. Met als doel: door middel van onze ondersteuning de inkoopvraagstukken uit jouw organisatie aangenamer maken en naar een hoger kwaliteitsniveau tillen. We kijken er naar uit om gezamenlijk de ambities en wensen waar te maken!

Meer informatie

Hebt u binnen uw organisatie te maken met een uitdaging op het gebied van inkoop? Onze adviseurs inkoop denken graag mee. Neem vooral contact op met onze collega Irene Kessens-Dat.

Irene Kessens-Dat
Irene Kessens-Dat
Senior inkoopadviseur