Manager projectbeheersing

Als manager projectbeheersing ben jij onderdeel van ons advies én IPM-team. Dit team bestaat uit 20 medewerkers, van junior tot senior die zich verspreiden over onze locaties Barendrecht en ’s-Hertogenbosch. Als manager projectbeheersing weet jij alles over de beheersing van onze projecten en zorg jij er voor dat alles op rolletjes loopt.


Jij zorgt er daarmee mee dat alle project beheerst verlopen en zorg jij voor een goed overzicht op het gebied van kosten, risico, kwaliteit en planning. Door jouw inzicht kun je op tijd ingrijpen en bijsturen en zorg jij er voor dat een project een goed eind krijgt. De projecten waar jij mee te maken krijgt variëren van complexiteit, maar in elk project weet jij je uitdaging te vinden.

Heb jij naast ervaring als manager projectbeheersing ook ervaring als contractmanager, of wil je hier ervaring in krijgen dan is het mogelijk om beiden rollen bij ons te bekleden.

Jij past bij Cleverland als… 

Jij naast het beheersen van de projecten ook graag de week opent met wat gezelligheid over het weekend. Jij hebt oor voor je collega’s en denkt graag met ze mee. Je bent analytisch sterk, werkt nauwkeurig en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Door jou oprechte interesse en communicatieve sensitiviteit weet jij op elk niveau mensen met je mee te krijgen en weet jij op een heldere manier jouw boodschap duidelijk te maken.

En verder:

 • Je hebt HBO werk en -denkniveau en bijvoorbeeld een opleiding civiele techniek, bedrijfskunde of planologie afgerond.
 • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 5 als manager projectbeheersing of vergelijkbaar
 • Je beschikt over bestuurlijke sensitiviteit
 • Je hebt uiteraard kennis van projectbeheersing en kostenbeheer, planning en risicomanagement
 • Je werkt graag systematisch


Dit is Cleverland

Cleverland is een ingenieurs- en adviesbureau van de nieuwe stempel. Waar veel bureaus gebaande (denk)paden bewandelen, durven Cleverlanders anders te denken en anders te doen door hun creativiteit en flexibiliteit in te zetten. Onze collega’s, in totaal ongeveer 45, werken in verschillende vakgebieden en voor verschillende opdrachtgevers binnen het ruimtelijke domein. Wat ons bindt, naast het anders durver doen, is onze ambitie om de buitenruimte elke dag mooier, leuker en duurzamer te maken.
 

Wat krijg je van ons terug

Wij geloven erin dat talent de vrijheid en de ruimte moet krijgen om buiten kaders te denken en om eigenwijs te zijn. Dat we, door vindingrijk en nieuwsgierig te zijn, steeds betere oplossingen voor onze klanten vinden. Maar we geloven vooral in jouw kwaliteiten en jouw vermogen om zelf je manier van werken en agenda te bepalen. Dat betekent dat je werk gaat doen waar jíj helemaal in op kunt gaan, met de vrijheid om zelf te ondernemen. 

Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Daarvoor geven we alle ruimte en ondersteuning. Maar we vinden vooral dat werk leuk moet zijn; daarom vinden we humor, eigenwijsheid, en nieuwsgierigheid misschien nog wel belangrijker. Maar bovenal krijg je van ons een plek waar jij je ruimte hebt om te zijn die je wil zijn.

Naast een fantastische werkomgeving mag jij het volgende verwachten:

 • Een vast contract
 • Een salaris tussen de €4.500,- en €6.500,- op basis van een 40-urige werkweek. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • De mogelijkheid om jouw mobiliteit op flexibele wijze te regelen, je krijgt een mobiliteitskaart van Shuttel en hebt de keuze voor een leaseauto en/of leasefiets
 • Een goede pensioenregeling van Zwitserleven
 • Een laptop en telefoon zodat jij overal je werk goed kunt doen
 • Een jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van manager projectbeheersing bij Cleverland? Neem dan contact op met onze collega Kyra van den Heuvel.

Kyra
Kyra van den Heuvel
HR manager