Slimme oplossingen, leuke mensen!
Beyond thining
Met drie stoelen en een visie begonnen we in 2015 in een antikraakpand met ons eigenzinnige ingenieurs- en adviesbureau. We wilden namelijk bouwen aan een nieuwe en betere wereld. Maar omdat iedere verandering begint met een kleine stap, kozen we om ons te focussen op het ruimtelijk domein. We geloven namelijk dat wanneer je talent de vrijheid geeft, de ruimte hebt om buiten de kaders te denken en eigenwijs bent, we traditionele denkpatronen doorbreken en de buitenruimte mooier, leuker en duuzamer maken. En dat we door vindingrijk en nieuwsgierig te zjn altijd een antwoord op je vragen vinden. Zo bouwen wij continu, stap voor stap, verder aan ons mooie bedrijf en hechte team.

Sindsdien zoeken we, samen met onze opdrachtgevers, naar de beste oplossingen voor hun projecten, van plan tot en met beheerfase. Samenwerk is mensenwerk: We hebben elkaar nodig om tot het beste resultaat te komen; op basis van vertrouwen en zonder angst om fouten te maken. Want samenwerken is mensenwerk. Zo ontwikkelen we onze mensen, producten en diensten, terwijl we werken aan uitdagende projecten van gemeentes, waterschappen, provincies én aannemers door heel Nederland.

In 2018 betrokken we een nieuw kantoor in ‘s-Hertogenbosch, uitgerust met airhockeytafel, karaokeset en racesimulator. Daarnaast zitten we op een bosrijke locatie in Roermond en een fijne plek in Barendrecht. Maar nog steeds met diezelfde visie; samen werken aan het waarmaken van onze dromen, door ieder individu te waarderen en gebruik te maken van elkaars talenten. In al onze eigenzinnigheid geloven we daarnaast ook niet in hiërarchisch sturen; we vertrouwen op de kwaliteiten van onze medewerkers. Zoals Peter Pan vertrouwde op zijn Lost Boys in Neverland, zo vertrouwen wij op elkaar.


Zo zijn wij Cleverland

Beyond thinking
Out of the
box > into
reality
Contact
  • Koningsweg 2
  • 5211 BL ’s-Hertogenbosch
  • Produktieweg 1
  • 6045 JC Roermond
  • Kamerlingh Onnesweg 10B
  • 2991 XL Barendrecht