Werkvoorbereider civiel

Als werkvoorbereider ben jij onderdeel van het projectvoorbereidingsteam van Cleverland. Dit team bestaat uit 20 medewerkers. Van junior tot senior, die zich verspreiden over onze locaties Roermond, Barendrecht en ’s-Hertogenbosch. Het is een gezellig hecht team, waarin humor erg belangrijk is.

Als werkvoorbereider maak je tekeningen, ontwerpen, bestekken en kostenramingen. Jij bent van het begin tot het einde bij een project betrokken. Je werkt niet alleen vanuit kantoor of thuis, maar je bezoekt ook de projectlocatie en bent betrokken bij overleggen en bijeenkomsten.

Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Jij vertaalt de klantvraag naar ontwerp en bestek (UAV-gc en RAW)
 • Jij maakt (SSK) ramingen en begrotingen
 • Jij adviseert opdrachtgevers over onder andere een optimale inrichting van de openbare ruimte en de kansen hierbinnen

Jij past bij Cleverland als… 

Jij graag met verschillende mensen samen werkt en een echte passie voor civiele techniek hebt. Jij vindt het belangrijk jouw bijdrage te doen aan een prettige sfeer op kantoor, zodat iedereen zich fijn en prettig voelt op kantoor. Je werkt mee aan mooie projecten en vindt het leuk om daar met je collega’s mee te sparren en komt met goede ideeën.  Je hebt al enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of tekenaar en bent toe aan een 2e of 3e baan.

En verder:

 • Je hebt MBO+/HBO werk en -denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het opstellen van RAW-bestekken en (AutoCAD) tekeningen;
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen/tekenen van SO tot DO;
 • Je hebt een brede en relevante civieltechnische kennis (bouw/woonrijp/riool/groen et cetera);
 • Je bent bereid tot het volgen van cursussen op relevante vakgebieden.


Dit is Cleverland

Cleverland is een ingenieurs- en adviesbureau van de nieuwe stempel. Waar veel bureaus gebaande (denk)paden bewandelen, durver Cleverlanders anders te denken en anders te doen door hun creativiteit en flexibiliteit in te zetten. Onze collega’s, in totaal ongeveer 45, werken in verschillende vakgebieden en voor verschillende opdrachtgevers binnen het ruimtelijke domein. Wat ons bindt, naast het anders durver doen, is onze ambitie om de buitenruimte elke dag mooier, leuker en duurzamer te maken.
 

Wat krijg je van ons terug

Wij geloven erin dat talent de vrijheid en de ruimte moet krijgen om buiten kaders te denken en om eigenwijs te zijn. Dat we, door vindingrijk en nieuwsgierig te zijn, steeds betere oplossingen voor onze klanten vinden. Maar we geloven vooral in jouw kwaliteiten en jouw vermogen om zelf je manier van werken en agenda te bepalen. Dat betekent dat je werk gaat doen waar jíj helemaal in op kunt gaan, met de vrijheid om zelf te ondernemen. 

Zo zorgen we ervoor dat jij blijft groeien. Daarvoor geven we alle ruimte en ondersteuning. Maar we vinden vooral dat werk leuk moet zijn; daarom vinden we humor, eigenwijsheid, en nieuwsgierigheid misschien nog wel belangrijker. Maar bovenal krijg je van ons een plek waar jij je ruimte hebt om te zijn die je wil zijn.

Naast een fantastische werkomgeving mag jij het volgende verwachten:

 • Een vast contract
 • Een salaris tussen de €3000,- en €4500,- op basis van een 40-urige werkweek. De hoogte is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een goede pensioenregeling van Zwitserleven
 • Een laptop en telefoon zodat jij overal je werk goed kunt doen
 • Een jaarlijks opleidingsbudget, wat jij naar eigen inzicht kunt inzetten
 • Een mobiliteitskaart voor het gebruik van OV, een reiskostenvergoeding en de mogelijkheid voor een leasefiets

Meer weten of direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie van werkvoorbereider civiel bij Cleverland? Neem dan contact op met onze collega Kyra van den Heuvel.

Kyra
Kyra van den Heuvel
HR manager & lid managementteam